Видове баскетболни фланелки и шорти от продуценти, които трябва да се запасите сега

видове баскетболни фланелки и шорти от производители, които трябва да се запасите сега
19/01/2019, публикувано от Alanic Global
Не може да има спор, че баскетболът е сред най -популярните спортове в западния свят. Но нарастващата му популярност в страните от Третия свят, особено в плътния регион на Южна Азия, няма нищо изненада за многобройни експерти. Тази глобална популярност на баскетбола отваря нов прозорец от възможности за компании за спортни дрехи по целия свят. Ако вие, един такъв собственик на компанията, се съмнявайте, че ето изумителен факт- средният екип в НБА струва над 1,1 милиарда долара.
Какво предлага този номер?
Горният обсъждан факт подсказва нарастващото нарастване на манията за баскетбол. Рекордни телевизионни сделки, висока оценка на франчайзинг, по-висока стойност на рекламата- не се изучете, ако баскетболът поеме NFL и надхвърля мащаба му в бъдещето на годината.
Свързване на точките
„С тази страхотна популярност в баскетбола идва по -голямо търсене в стоката си. Това е вярно; Тези високи фигури избутаха производителите на баскетболна фланелка на ръба на местата си. Производството на баскетболни облекла никога не е било толкова високо в мащаб. С много повече разновидности, цветови комбинации и различни тъкани- възхищаването на голямото население на „баскетболното кралство“ много по-ефективно е стигнало до съвсем различно ниво.

Типове
Тези продуценти предоставят три различни вида баскетболни фланелки и къси панталони, които да отговарят на различни клиенти, техните нужди и бюджет.

Автентични- това са точните видове облекло, които професионалните играчи носят по време на мачове и тренировъчни сесии. Използва се най-добрите платове 100% полиестер, заедно с технологията Dri-Fit- което прави тези дрехи много по-удобни и ефективни в борбата с проблемите на потта. Плюс това те са най -скъпите от трите типа.

Така че, ако ще ги запасите, целевата ви аудитория ще бъде професионалистите и аспираторите на баскетбола.

Swingman- Този тип е предимно случайно облекло; подходящи да носят в различни неформални събития. Те се правят с помощта на полиестерна смес; Докато много от тях използват технологията за приспособяване, други не. Те се предлагат в множество различни цветови комбинации и са много по -малко скъпи от автентичните облекла.

Хората, които търсят небрежно и елегантно облекло, както и баскетболните аматьори, купуват този суингман най -много.

Реплика- Това е типът, направен основно за феновете на баскетбола, които искат да развеселят отбора си в мач. Технологията за печат на екрана се използва за отпечатване на различни етикети и номера. Те са много по -леки, по -малко устойчиви и най -достъпни от трите вида.

Така че би било най -добре да запасите това облекло за реплики през дните на лигата; Защото в този ден търсенето винаги е високо.

С непрекъснато нарастващата популярност на баскетбола и различните видове облекла, от производителите на фланелки и баскетболни шорти, за да отговарят на различни компании за спортни дрехи, получават много възможности за привличане на нови потребители и задоволяване на съществуващите много по-ефективно. В крайна сметка това им дава възможност да печелят по -големи приходи, без големи караници.

Етикети:
Производители на баскетболни фланелки
Баскетболни фланелки
Производител на баскетболни фланелки
Баскетболни фланелки САЩ
Производители на баскетболни шорти

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари