Изрязаните ботуши от 2014 г. Fall Fall Cut Out Boots

са много подходящи като вашата колекция пролет или лято. Този тип ботуши имат модел на готини и тромави, за да смесват съвпадение с всякакви есенни тоалети.

Изрежете ботуши
Те изглеждат груби и твърди и идеални, за да извадят по -едния външен вид есен/летен сезон. Тези нарязани нарязани обувки съвпадат с всичко – от кльощави дънки до кожена пола. Те ще добавят пънк чувствителност дори към най -основните дрехи.

Вижте следващите снимки за тези изрязани ботуши, които получихме от AllWomenstalk.

1. Изрежете западните ботуши

Ботушите в западния стил изглежда са популярен избор на обувки, независимо от сезона. Ако ботушите в западния стил гъделичкат вашата фантазия, защо да не изберете някои с някои изрязани детайли и тромава подредена пета? Тези ботуши от велур Taupe са съвременни поемания на нормалните ви ботуши в западен стил. Те изглеждат страхотно, носени с бедстващи деним и флорални щампи.

2. Изрязани ботуши на глезена

Дебелата детайла на петата и шпилката са всичко от предимството, от което тези ботуши наистина се нуждаят. Изрязаните детайли и закопчаните каишки на глезена са само глазура на тортата. Въпреки доста кокетна пета, останалата част от дизайна е доста елегантна. Вземете чифт тези ботуши с глезени за $ 80 от River Island. Балансирайте парчето на такива ботуши, като ги обединявате с къси рокли и структурирани палта.

3. Изрязани подредени ботуши

По -светлите цветни ботуши са чудесни за носене с много повече неутрални тоалети. Изкуствената велурена обувка в синьо-сив цвят би изглеждала страхотно, обединено с неутрални и тен цветове за есента. Изрежете детайли на глезените и закопчаните каишки Добавете докосвания към тенденцията към дизайна. Дървената подредена пета също действа като голям контраст.

4. Изрязани ботуши на глезена

Ако сте след изрязани ботуши, които също са носими, тогава багажника без шум с фини изрязани детайли трябва да свърши трика. Черният багажник на глезена е основен гардероб и изборът на такъв с изрязан детайл е чудесен начин да влезете в тази тенденция на есенни обувки. Изберете чифт с ниска кофти пета и ги носете с къси подгъва, докато все още можете да се измъкнете с нея или кльощави дънки и палта.

5. Бели изрязани ботуши с токчета

Вижте също

Колекции, магазин и стил
Безвременна колекция: Как да инвестираме в идеалните часовници

Облекнете погледа си в чифт бели изрязани ботуши. Белият кожен външен вид е доста минималистично и контрастиращо черно петата се вписва в монохромната тенденция. Те изглеждат елегантни носени с кожени гамаши и огромен пуловер.

6. Нарязани ботуши с високи токчета

Ако харесвате допълнителна височина, когато се отнася до вашите ботуши, тогава погледнете към чифт с висока кокетна пета. Двойка ботуши от Елизабет и Джеймс ще ви върнат няколкостотин долара, но разгледайте Nasty Gal и ASOS за много по-удобни за бюджета стилове.

7. Тежки изрязани ботуши

Канализирайте вътрешния си пънк с чифт тежки изрязани ботуши. Намалените токчета, катарами, шпилки и ципове добавят този допълнителен ръб. Носете ги с отрязани дънкови къси панталони, кожени якета и наклонени боеси за небрежен външен вид.