ALERT DEAL: Dillards Sale

Dillards има една от огромните си продажби на клирънс, с страхотни оферти от страхотни марки за работно облекло в продажба, включително Антонио Мелани (марка на братя и сестри на Tahari от ASL, както и T Tahari), Calvin Klein , Майкъл Майкъл Корс, Айви и Блу, Дона Морган, Винс Камуто, както и Катрин Катрин Маландрино. Тонове неща под 50 долара, включително повечето рокли, изобразени по -долу. Читатели, какво обичате да купувате в Dillards? (Ето един забавен случаен въпрос: аз мисля за Dillards „местен“ универсален магазин, тъй като съм пазарувал в Охайо (и вярвам, че е и на юг?) Въпреки това, повечето нюйоркчани са чували за това. Междувременно. Междувременно. Междувременно. Междувременно. Междувременно. Междувременно. Междувременно. , някои нюйоркчани са запознати с век 21, докато повечето хора в други части на страната вярват в това като компания за недвижими имоти. Кои са вашите предпочитани местни/регионални универсални магазини?)
Обратно към продажбата на Dillards … тя включва няколко зала от известни се продават, включително:
Ivy & Blu Ruched Faux Wrap Bown – беше $ 98 сега $ 35

Karen Kane Faux-brap рокля с къси ръкави, включително една в йероглифна щампа (беше 108 долара, отбелязана до 38 долара), както и една в диамантен печат (беше 128 долара сега $ 46)

На снимката отгоре: Аз като този тахари от рокля на обвивката на ASL Bow Ponte, предлагана в розово, както и в черно в размери 2-16-беше 128 долара сега 46 долара. Няколко други хубави снимки:

От сайтове, които обичаме

Всичко, което използвах миналата седмица, 8.24.22. Истината

Не се пенсионира, както и не се омъжи: Том Брейди, както и Gisele Bunchenpopdust

Дневник на облеклото, 8.10.22. Ивицата

Захранван от Pubexchange