Проблемите с поръчката на дрехи по поръчка на едро: A Rundown

Проблемите с поръчката на дрехи по поръчка на едро: Брифинг
25/05/2018, публикуван от Alanic Global
Къде мога да оформя собствените си дрехи?
Още в дните това беше известна грижа за повечето собственици на услуги за облекла. Въпреки това, сега, в изобилие от производители на дрехи по поръчка, тази загриженост е взела задна седалка. Много по -важното, както и подходящата загриженост днес е …
Как да оформите собствените си дрехи?
Защото колкото и да е просто, колкото може да изглежда процесът, той не е. Не поне ако сте ограничени в бюджетния план, както и искате да оформите подходящите нужди на вашата целева аудитория. Както и това, може би, е най-големият брой на поръчката по поръчка, използвана на едро. Всеки продавач иска специална колекция. Въпреки това никой наистина не иска да продължи с процеса на правенето на колекцията уникална.
За щастие, колкото и трудно да се персонализира вашите дрехи на едро, също е съвсем просто, ако разберете основното на това, което е, както и как е от този процес.

Първата точка на внимание е …
Пазарно търсене
Има толкова много собственици на услуги за дрехи, които персонализират своята едро само в полза на това. Те просто искат колекцията им да бъде уникална в тълпата. Запазвайки тази единствена цел, те влагат изключително малко вярвайки в това как точно персонализират своята едро, какви цветове, както и стил, които използват. Освен най-вече, те спират да работят за наблюдение-или грижа-дали има или не пазарно търсене на техните самостоятелно проектирани дрехи. Тъй като нека признаем – да, хората искат да бъдат модерно различни сред тълпата. Въпреки това, те определено не искат да изглеждат като клоун или странност в абсурдни скоби.
И така, едно от най-важните неща за поръчка на дрехи по поръчка е разбирането, ако има пазарно търсене на това. Ако не, трябва да останете с изтъкнатите сортове жени, както и с мъжки върхове, дъна, както и от изходки. Ако да, следващата стъпка е да се определят специалните изисквания.
Какво иска вашата целева аудитория?
Успехът на пазара на дрехи не е в това, което можете да предложите на клиентите си; Това е, което вашите клиенти искат. Тази техника е единственият метод за стимулиране на много повече продажби, както и на пазара на пазара.

Така че, когато разбирате, че вашите перспективи са наистина уморени от предлаганите разновидности на дрехи, трябва да поставите достатъчно време в изследването на какъв тип точни сортове търсят тези хора.
Какъв цвят им харесва, какви стилове искат да спортуват, харесват ли високо качество над цената или се опитват да намерят достъпни дрехи; Би ли било чудесно, ако оформяте тениските си на едро с няколко цвята или хората просто искат върхове с обикновен цвят.
Това са малко много притеснения, на които трябва да отговорите, преди наистина да поръчате индивидуализираните си дрехи на едро. Тъй като не искате да се окажете с купчина разновидности в склада си, че никой не желае да получи дори най -малко скъпа цена. Вярвате или не, това е най -голямата причина, поради която много от днешните собственици на услуги за облекла се провалят.
Като цяло, подобно на всеки тип бизнес, в дребно на дребно, както и в ниша за търговия на едро, от решаващо значение за успеха са изследванията. Много повече изследователско проучване, което правите, толкова по -добре ще разберете търсенето на пазара. Както и много по -добре да разберете търсенето на пазара, много по -ефективно бихте могли да предоставите. Както и в края, цялото ви начинание ще се превърне в невероятно изгодно.
Така че, не питайте къде можете да стилизирате собствените си дрехи. Попитайте точно как можете да направите. Откриването на страхотен производител, който предлага избор на персонализация, не е трудно в наши дни. Персонализирането на вашата едро е!
Етикети:
Проектирайте собствените си дрехи
Как да стилизирате собствените си дрехи
Направете свои собствени дрехи
Къде мога да оформя собствените си дрехи
Къде можете да оформите собствените си дрехи

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари