Безпроблемно суичъри за офиса

2020 Актуализация: Все още стоим на този общ съвет как точно да открием безпроблемни суичъри за офиса – но може и да искате да проверите по -скорошната ни дискусия за това какво да облечете, за да работим, за да работим, за да работим, за да работим, за да работим, за да работим, за да работим, за да работим, за да работи лятото!
Има ли прекрасна суитчър, който можете да купите, който е без сезон – отличен за лятото, отличен за зимата, изглежда луксозен, както и запазва формата си? Като цяло, какво търсите в пуловерите през лятото? Посетител N пита:
Изглежда, че много рокли са без ръкави или ръкави, както и аз винаги търся правилното покритие за работа. За тази цел можете ли да предложите прост, добре направен светъл черен жилетка? Изглежда, че всеки един, който купих през последните няколко години, изглежда достъпен, както и извън форма след повече от няколко облекла.
От известно време не сме правили търсене на черни жилетки – може би скоро! (Обърнете внимание, че както J.Crew One, така и DVF One, по -долу, се предлагат в черно, както и август коприна.) Когато става въпрос за безформени пуловери, аз имам суичъри за памук по тази причина. Ако това е лек памучен пуловер, той изглежда безформен след само няколко употреби през лятото, както и когато ги перая, никога не мога да ги накарам да изглеждат по -скоро толкова хубави, колкото и първо направиха на багажника. Ако през зимата е по -тромав памучен суичър, това е точно същото нещо – злонамерена каша. Вълната е също така тежка, за да бъде безпроблемна (въпреки че суичърите на мериновата вълна са обикновено отлични покупки), както и кашмир могат да бъдат толкова скъпи или деликатни, за да хвърлите в чантата си, както и да оцелеете. И така, какво трябва да прави жена?

PSST: Проверете нашето актуализирано ръководство за жилетки!

Предпочитаният ми тип пуловер за задържане на форма – както и за отлично слоещо парче през цялата година – е кардиганът на коприната. Той държи формата си. Той блокира вятъра. Лесно е да се хвърляте около врата си, както и раменете за пътуване през лятото и офис за замръзване (просто го бутон първо, в противен случай прилича на по -малко като предутивна суитчър, както и по -скоро като нос). Също толкова просто е да се хвърляте около врата си, колкото парчето с шал/допълнително слоеве през есента, когато не сте по -скоро сигурни колко точно мразовито ще бъде навън (или колко точно ще пламне радиаторите). Според моя опит, копринен жилетка бързо се измива в машината; Не изглежда толкова износено, също толкова бързо; Както и не се забива толкова бързо, колкото полиестер. Няколко съвета:
Потърсете 100% коприна – ако е смесена с бельо, вълна или кашмир, няма да е толкова безпроблемно. Смес от коприна/памук може да бъде наред – може да го направи по -миещ – колкото и по -голям да е процентът на памука, толкова по -малко ще поддържа формата си.
Избягвайте по-малко от ръкави с пълна дължина-ако искате пуловер наистина да е гъвкав, искате да предотвратите ръкави, които са толкова къси, за да се вържат около раменете ви през лятото. Все още можете да го направите с ръкави с дължина 3/4, но суитчър с ръкави с дължина на балет ще бъде изтласкан в чантата ви.

Няколко варианта на пазара в момента (на снимката отдолу):
Класиката: близнак от Брукс Братя. Silk, както и памучен жилетка, 128 долара, предлагани в четири цвята; Съответстващата обвивка е 98 долара. Ако търсите истинска инвестиция, този стил се предлага, както и на мода за време; В консервативен офис като законодателна фирма е трудно да се объркате с нея. (Между другото: Големи оферти на приятни се разделящи се предлагат като част от пролетната им продажба, в допълнение към някои приятни основни помпи. Тази кардиган от коприна и памук е част от продажбата, до 118 долара.)

J.Crew има редица Twinsets-тази смес от памук/найлонова е удобна за бюджета (45 долара днес с код уикенд), но предпочитам кашмира на перо. Предлага се като Twinset (само онлайн, в милион цветове) или, както е на снимката, този модерен бит вафлен жилетка. Колекция с тежест с тежест кашмир вафлен жилет, $ 158 днес в J.Crew (пет цвята).
DVF има редица от тези слаби балеринови суичъри в момента в различни цветове, както и текстури. Деколтето е супер ниско сами по себе си – но ако го използвате над рокля или блуза, трябва да е добре. Снимката (в черно) е 268 долара; Това е смес от кашмир/коприна. Даян фон Фърстенберг „Балерина“ пуловер
Наистина, по-удобният за бюджета избор имат по-малко коприна, както и повече памук, както и полиестер в тях. Този космически оребрен жилетка (на снимката) изглежда приятно за 20 долара (предлага се в бяло, бежово, както и на ВМС; това е 55% памук, 45% Район, 5% коприна). Мейси също има тон кардигани от копринена смес от август коприна, предлагани в рутина, както и плюс размери за 24 до 45 долара; Обърнете внимание, че обикновено можете да откриете марката августова коприна в области като TJ Maxx. Според моя опит суитчърите с по -малко коприна, както и повече полиестер са склонни да са по -малко топли в мразовита нощ (те не блокират и летния вятър, според мен); Те също са склонни да са склонни към забиване – така че оценете внимателно, когато купувате. Това Сайnull