Четири цвята за прекрасен есенно метеорологично състояние стил

Четири цвята за прекрасен есенно метеорологично състояние стил
30/10/2019, публикуван от Alanic Global
Есенният сезон е точно тук, което означава, че вече не можем да спрем да се разпалим за забавното тържество на Хелоуин. Има много повече за сезона. За начало прекрасните земни цветове се смесват добре с тоновете на кожата, които сте получили през лятото. Той произвежда прекрасна естетика на страшни пустинни вибрации.
Следователно, поради настоящите модели, един от изтъкнатите производители на лични лейбъли Канада измисли отчетлива колекция от дрехи, които със сигурност можете да разгледате. По този начин, проверете, за да разберете как точно можете да оформите четири различни есенни цвята.

Селски червено
Селският червен нюанс е много предпочитан от всички. Наистина е по -просто за стил, както и изглежда невероятно на жените с маслинов тен. Можете да изберете изрязана селски червен суичър за костенурка със стилове на бродерия през яката. За износването на дъното би било препоръчително да останете с черна пола с молив, за да общите външния вид. За грима останете с котешки очи, както и с тухлено червено червило, за да общо видът.
Мръсно синьо
Dusty Pastel Shades of Blue се завръща. Следователно, ако искате да го интегрирате като част от есенния си гардероб, най-доброто нещо, което можете да изберете, е сатенена рокля с ниска шия с ниска шия. Тази рокля е наистина синоним на стила на 90 -те. Носете блестящ чокер на врата си за допълнителното забавление. Що се отнася до обувките, нищо не бие харизмата на кадифени прилепнали токчета в контрастен нюанс.

Залез оранжево
Ако сте кафява кожа, тогава трябва със сигурност да изберете оранжево облекло за залез. Той помага да се подобри сиянието на кожата, което е идеално за среща с среща с BAE през хрупкавия есенен сезон. Ето защо би било препоръчително да изберете монохроматично облекло. Следователно, вие или носите рокля, или оставате с женско разделяне, за да общите външния вид. Останете с черни помпи, за да подчертаете облеклото.
Горско зелено
Forest Eco-приятелски със сигурност има собствен дял от фен, следващ. Както и ако сте член на този клуб, тогава горските екологични тениски с подробности за черния кристон със сигурност ще работят за през нощта. Останете с конусен черен панталон, за да може да работи и за работа. Можете да носите това облекло за офиса в допълнение към клуба за през нощта.
Търговците на дребно, които желаят да стилизират вашите собствени дрехи в Канада, могат да се свържат с един от видните доставчици. Потърсете с колекцията за дрехи, както и посочете вашите иновативни нужди към екипа за стил. По подходящ начин те могат да лекуват продукти за дрехи за вашия магазин.

Етикети:
Марка дрехи
модна линия
Проектирайте собствените си дрехи
Проектирайте собствените си дрехи в Канада
Облекло за частни етикети
Производители на частни етикети
Частни производители на облекла с етикети Канада

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари