Отидете цветни и ярки през този сезон във фитнеса

Отидете цветни и ярки този сезон във фитнеса
29/08/2018, публикувано от Alanic Global
С часовника, който тиктака бързо, всички, които са в края на 20 -те си години, усещат желанието да се удари в фитнеса най -скоро. Въпреки че може да има многобройни причини за същите, причини, в които не бихме искали да влезем по -дълбоко, със сигурност бихме искали да не сме като останалите и да следваме подобни изявления на светски стил всеки ден във фитнеса. И така, излизате от сиво-меланжни костюми и нека да внесете някои модерни разфасовки и цветове във фитнеса.

Някои от начините, по които можете да внушите цветни пристъпи на вашите фитнес тоалети и може да използвате същото и за целта на Lounging, са дадени и по -долу –

Сивото и черното не са единствените цветове в палитрата: Хайде, нека научим тази линия наизуст сега, за да можем да инвестираме в някои цветни анцузи, чорапи и маратонки и да оставим сами сивите, черните и белите за известно време. В днешно време Pinks, Blues и Yellow са сред тенденциозните цветове – избийте тези и играйте с коефициента на яркост и бъдете звезда във фитнеса за нула време!
Спортните обувки също могат да бъдат цветни: и вярно е това, което казахме точно сега! Инвестирайте в спортни обувки, които са динамични и ярки. В наши дни са също отпечатани и боядисани обувки за платно. Може да получите чифт от тях. И ако имате добри, но монотонни обувки за платно в дома си, не ги изхвърляйте. Извадете художника във вас и ги рисувайте в безброй цветове и дизайни, като използвате цветове на плат. Забавно е – и навън!
Отпечатаните гамаши са така: отпечатаните гамаши са едно от най -добрите оръжия, които да изглеждат и да се чувстват грандиозни както във фитнеса, така и навън. Една от основните предавки на „спортно разстояние“, закупете абстрактни отпечатани гамаши в безброй цветове и ги обединихте с техните готини, пастелни пастелни сенчести тениски. Чорапите трябва да са с дължина на глезена или само тези цветни n сладки плъзгащи се. Те добавят само най -добрата тире на сладост, без да отиват над върха! Можете да получите тези гамаши на едро от доставчиците на облекла за фитнес на едро.
Съчетайте спортните сутиени с панталоните си: Ако носите монотонни панталони, след това ги обединете със спортни сутиени със същия цвят. Можете да хвърлите поп отпечатана качулка върху спортния сутиен и да промените целия си вид от трезво към причудливо! Освен това, този цветен блок ефект със сигурност ще остави температурата да се боли във фитнеса! Въпреки това, внимавайте да не озарите нещата много повече от необходимост и се опитайте да държите сутиените и панталоните в пастелни нюанси. Най-добрите производители на фитнес дрехи ще ви насочат към най-добрите продукти за микс и мач.

Етикети:
Доставчици на фитнес облекла
Производители на фитнес дрехи
Облекло за фитнес на едро
Доставчици на облекло за фитнес на едро
Фитнес дрехи на едро
Производители на фитнес дрехи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари