5 дрехи за фитнес, които жените искат всеки мъж да носи

5 дрехи за фитнес, които жените искат всеки мъж да носи
17/03/2019, публикувано от Alanic Global
За всички пичове там, когато ударите фитнес, търсите дрехи, които са удобни и стилни, в някои случаи са малко стилни. За да следвате тенденциите сляпо, често забравяте, че все още има декор, който се очаква да поддържате. Не, те не са ракетни науки. Да разбереш необходимостта от носене на най -добрите дрехи не е много трудно.
Дамите, които споделят една и съща фитнес арена с вас, често се оплакват, че мъжът, работещ до нея, е носил прекалено стегнати къси панталони, излагайки неща, за които се предполага, че са покрити. (Смутен много!). Така че съставяте списък с дрехи, които дамите искат да носите във фитнеса, тук е дадено да четете и разбирате и кандидатствате.

Носене на дъното: чифт шорти или джоги
Стилът на джогите и практичността на къси панталони, да, това са тези за победата. Двойка шорти, изработени от мрежа, са много удобни и предлага правилно покритие (инстанцията, обсъдена преди това). Режимите могат да станат невероятно предизвикателни, а шортите с еластична лента на талията и правилно прилягане са идеални. Също така, те добавят малко студентска вибрация към мъжете (не обмислят възрастта тук!). От друга страна, джогите са секси, с модерния си заострен завършек. Те подчертават мускулите и подобряват физиката по начин, който е много оценен от жените. Можете да ги закупите от продуценти, специализирани във фитнес дрехи на едро.
Най-високо износване: Лесна тениска с кръгла шия
Производителите на фитнес дрехи знаят това със сигурност и са разгледали мнението на дамите, докато конструират тениски за фитнес за мъже (такива с кръгла шия). Използването на тъканите за влага, които гарантират, че гарантират допълнителната пот и ви поддържат сухи, са много предпочитани. Жените често се оплакват от неприятни миризми на пот и тези тениски са изключителни, като избягват това да се случват. Също така, те приемат формата на тялото и подчертават мускулите. Така че е много по -скоро като ситуация с двойна печалба. Освен това, изберете ги в плътни цветове за много по -сигурно въздействие върху дамите.
Опции за наслояване: качулка
Качулките са като безопасното убежище за мъже. Идеалният вариант за наслояване, качулките работят за всички сезони, изглежда готино, чувства се удобно и добавя много към хладното статукво. Ако обичате качулки, така и жените и със сигурност искате да ги откраднете от килерите ви. Изберете такива, които идват в обикновени текстури минус всякакви разкрасявания и небрежно ги хвърлете върху дрехите ви. Свършихте се за деня приятел.

Обувки: чифт атлетични обувки
Жените също знаят значението на подкрепата на глезена ви, когато тренирате, а не просто изглеждат добре. Така че добре изпълняващата двойка атлетични маратонки е това, от което се нуждаете- за да подобрите представянето си и да умалявате дамите. Фитнес облекло USA продуценти ги конструират, използвайки различни нюанси, които варират от конвенционалните до металните до дори неоновите. Изберете чифт, който добре подхожда на останалите дрехи.
Чорапи: Дължината на глезена тези
Друг основен аксесоар, който все още е пренебрегнат от нас, са чифт чорапи. Вземете едно нещо правилно, дамите не искат да виждат човечеството си във фитнеса. Дръжте ги скрити. Също така, носенето на чорапи е практично. Те избягват мехури, предлагат широка подкрепа на краката и избягват онези, които се разпръскват от краката. Също така, те увеличават жизнената оценка на обувките. Имате нужда от много повече причина да носите такава? Не мислете така. Дамите обаче избират непретенциозни двойки дължина на глезена.
По този начин, така че се отделя, че трябва да изберете лесна тениска с кръгла шия, чифт къси панталони/джоги, поддържащи атлетични обувки, чорапи с дължина на глезена и качулка, за да получите идеалния ансамбъл за фитнес. Този ансамбъл работи добре с вас и вашето изпълнение, а дамите, добре, че идва направо от тях. Добавени предимства, можете да ги носите идеално и извън фитнеса. Доставчиците на фитнес дрехи са изработили дрехи, които се отнасят до гореспоменатите. Продавачите могат да се възползват от атрактивни отстъпки при закупуването им на едро.

Етикети:
Производител на фитнес дрехи
Производител на фитнес дрехи САЩ
Производители на фитнес дрехи
Производители на фитнес дрехи САЩ
Доставчици на фитнес дрехи
Фитнес дрехи САЩ
Фитнес дрехи на едро

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

Етикет

Име*

Електронна поща*

URL адрес на сайта

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари