3 спортни технологии, които производителите прилагат днес!

3 спортни технологии, които производителите прилагат днес!
04/03/2019, публикуван от Alanic Global
Вие ли сте търговец на спортни облекла, който се опитва да намери най -добрия производител, който да обновява стелажите за облекла? В този случай вие изисквате също така да разберете кои са настоящите технологии, които се предлагат на пазара на износване на производителността.
С течение на времето, че Performance Barments се появи дълъг метод, както и днес, той бавно се развива до в крайна сметка е много по -добър, както и асистиране на представянето при спортисти. Тези технологии са резултат от години трудна работа, извършена от най -добрите изследователи в материалните технологии.
Искате ли да разберете много повече за това, което са тези, както и какво очакват вашите клиенти от вас? Открийте тук!
1. Безпроблемни гамаши с монтирани бикини
Носенето на бикини под невероятно стегнати гамаши винаги е било проблем – независимо дали именно дискомфортът или подложнените линии го правят да изглежда странно. Въпреки това, с тези гамаши, снабдени с бикини, всички тези проблеми са изчезнали.

Не повече, усещането за модификация, както и безпокойство, което включва опит да оформяш вашето подчинение под безпроблемното прилягане. Тези гамаши са напълно революционизирали метода, който жените са били използвани за работа.
Да се ​​справите с най -добрите производители на спортни облекла, за да купят новата вариация, ще доведе до значителна разлика в общата ви оценка на клиента, както и лоялността.
2. Бамбукови фибри в спортните дрехи
Ако вашите клиенти са почитател на естествените влакна, както и искат усещането за органично в спортното си облекло, тогава е облеклото за производителност на бамбукови фибри за поръчка на бамбук може да свърши работа. Бамбукът е един от многостранните бегачи, на които ще се натъкнете, както и прави добре оборудвани влакна.
Структурата е удобна, както и когато е смесена с избор на микрофибър като еластан, тя може да достави движението, както и безпроблемно усещане, което днес е отличителен белег на спортните облекла.

Също така е изключително полезен срещу потта, както и на мокрота, както и включва вграден слънчев блок, който го прави отличен избор за външни спортове. Като се има предвид, че се прави основно от естествени фибри, той не е изключително предразположен към бактериалната воня на потта!
3. Поставете заедно вентилация в гамаши, както и износване на компресия
Най -добрите технологии, които спортните производители на облекла USA използват днес, е подходяща заедно вентилация на техните гамаши за компресия. Това им помага да направят облеклото много по -дишащи по време на тренировки, както и също така не застрашават здравината на дрехите или представянето на спортиста.
Той е решаващ партньор на тъканта на фитила на влажността, тъй като този материал има тенденция да поема потта, както и да го натиска върху външния слой на дрехите, откъдето може да се изпари.
Това са 3 -те неща, които най -добрите производители прилагат в колекцията си от спортни облекла, както и трябва абсолютно да си купите обемните си дрехи съответно. И така, защо все още да чакаме?

Етикети:
Производители на дрехи
спортно облекло
Производители на спортни облекла
Създатели на спортни облекла САЩ

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари