Облекалите с маратон на ултра зима, както и основите

облеклото за маратон на ултра зимата, както и основни неща
01/12/2014, публикувано от Alanic Global
Е, да бъдеш искрено бягане във зимите, наистина може да бъде болка. С тъмнината, както и ухапващия студ, разбиването на бедрата ви е по -скоро задача. Напротив, през зимата има приятна приятна привлекателност на изтънчеността, която ще разберете само когато бягате с нея. Първият сняг, както и неочакваната есен на Chill има изключително положителен край на него, което може да бъде оценено, може би ще бъде най -добрият метод за разкриване на много по -добрата половина от зимата.
Въпреки това на практика, носенето на маратон за около 268 мили не е въпрос на шега в истината се нуждае от много съоръжения, но имайте предвид, че не показва за борда. Колкото по -лек, толкова по -добре!
Маратонско облекло
Когато е неговото зимно време, разбирате, че е време за наслояване, както и за маратон, който работи през зимното наслояване, е ключ. Компресионните облекла са значителни за основните слоеве, които трябва да включват къси панталони за компресиране, гуми за телета, както и тениски на пътя, най-добрите методи за ограничаване на раздуването.

Задължението на средния слой трябва да се обработва по -фино чрез захранване на тялото, захранване с дълги ръкави, авангардни иновационни тениски, които биха били най -добрите в мокростта на изтриване, създават, както и да поддържат топлина в тялото. Тези препечени средни слоеве са достатъчни по време на дневната светлина, както и леката вятърна черупка във външния слой е адекватна.

Освен ако не сте толкова смели, препоръчително е да изберете топлите чорапогащи, за да останете удобни при всякакви условия, както и да ограничите въздуха от проникване вътре, за мъдрия хляб глезена. Зимите обикновено могат да бъдат благословени с мокри, ветровито, както и с пускане на температури, поради тази причина опаковането на маратон тениски или външни слоеве, както и дори панталони, които са вятър, както и водоустойчиви.

Вместо да повярвате защо дори участвах в такова състезание, е най -добре да бъдете добре оборудвани, както и да се борите с всички екстремни обстоятелства, за да получите най -доброто от него. Пуловерите по подобен начин ще бъдат подходящите външни слоеве за температурите на отпадане, само ако те са усъвършенстваните високотехнологични материали, изработени от течащи облекла. Хипотермията е типичен улов при такива температури на отпадане, поради тази причина се използват пуловери главно със синтетични леки микрофибърни термични изолационни материали, които ви поддържат невероятно топли дори когато са мокри.

Все още ли сте заседнали с ръкавиците? Е, състезателните организации сега предлагат Mitts. Те са ръкавици, колкото и по -големи да покриват цялата ръка, както и много по -добре напълно да защитят ръцете ви. Те са по -топли от ръкавиците с вътрешни нокти на омари, това улеснява бързината.
Маратонски обувки
Възглавничката на идеята не ви подготвя за маратонския бягане. Подходящите обувки за възглавница са също от решаващо значение, което ви осигурява много по -добра защита. От Ultra обувките на Path ще поддържат краката ви абсолютно сухи, което също е от решаващо значение за подобно преживяване на маратона или всякакъв вид състезание по бягане по този въпрос. Може просто да сте шокирани да откриете краката си малко по -големи на следващата сутрин! Е, не се притеснявайте; Подуването може да е типичен проблем, така че просто донесете чифт обувки с един размер по -голям от обичайния.
Основен списък с набор
В зависимост от вида на маратона или състезанието за бягане, някои необходими зимни ултра маратонски комплекти в крайна сметка бяха необходимост. Главна факла за предпочитане литиевите батерии, GPS, палатки, спални чували, ролки, печки, както и тиган, ледени шипове, както и Ruck-Sack трябва да се имат предвид, докато приготвяте списък с маратон.

Етикети:
Маратонско облекло
Производители на маратонски облекла
Доставчици на маратонско облекло
Маратонско бягане дрехи
Маратонски течащи ризи
Маратонски обувки
Маратонски тениски

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари