Защо сублимираните дрехи са на моделите, изброени в световен мащаб?

Защо сублимираните дрехи са на моделите, изброени в световен мащаб?
04/06/2019, публикуван от Alanic Global
Сублимационните облекла наблюдават бърз растеж по целия свят, както се очаква да се оттегли колкото 12 милиарда евро пазар от сегашния си пазар на 7+ милиарда евро. Това не е типът растеж, който виждате върху модела на облекло, който не се дължи.

Но какво е за този тип дрехи, което го прави толкова неустоим за клиентите?

В този блог ще разгледаме няколко неща за облеклото за сублимационно боядисване, което прави този тип дрехи да имат присъствие в световен мащаб.
1. Предимството по поръчка на сублимационното багрило
Сублимационното багрило включва предимство по поръчка-позволява ви да имате най-добрите отпечатъци, както и стилове в рамките на изключително кратък период от време. Това показва, че имате отличен метод, за да получите всякакъв вид печат, който искате в зависимост от вида на моделите, които правят кръговете.

Предимството по поръчка е огромен шампион за събирането на багрило за сублимация, както и това е една от многото причини, поради които той получава такова световно присъствие.
2. Лесно да се свърши, както и супер бързо
Друга причина за популярността на възвишените производители на облекла в целия свят е простотата, с която се прави производството. Ето възможност да получите каквото и да е направено в рамките на моменти – всичко, което изисквате, е полимерно подсилено празно облекло.

Други режими на печат от друга страна отнемат много време в сравнение със скоростта на сублимация, както и това наистина е една от характеристиките на авангарда тук.

3. Невероятно дълготрайно цветово предаване
Много от отпечатъците губят заслепяването си с времето, както и в крайна сметка в крайна сметка са по -малко, както и по -малко носими. За сублимационните мъжки компании за доставчици на облекла на едро тази политика не се прилага.

Тъй като отпечатъкът се прави чрез използване на топло, както и налягане върху полиестер или друг плат, индуциран от полимер, сублимационният се свързва на молекулно ниво.

Това показва, че цветът остава жив дълъг след рутинното износване, както и никога не губи наистина заслепяването, за което е бил донесено на първото място.

Сега, когато имате честна концепция за това как сублимационните дрехи са събрали тази световна любов, свържете се с производител днес, както и открийте повече. И така, какво все още чакате?

Етикети:
Мъжки дистрибутор на дрехи на едро
сублимирано облекло
производители на сублимирани облекла
сублимирани дрехи САЩ
производители на сублимационни облекла

0 0 гласа
Оценка на статията

Влизам

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

Етикет

Име*

Електронна поща*

Интернет адрес

0 коментара

Вградени отзиви
Вижте всички коментари